Skip to content

Bedrijven
&
Groningen Connect

Is jullie bedrijf gevestigd in Noord-Nederland?

Aangenaam! Wij komen graag met je in contact… als we dat nog niet zijn. Want de kansrijke grond onder onze voeten is al eeuwenlang een basis voor groei, ondernemerschap en innovatie.

Tegelijkertijd is Noord-Nederland dunbevolkt. Daarom moeten we extra ons best doen om zaken van de grond te krijgen en in de lucht te houden. Dat kan als we elkaar versterken. Als we gebruik maken van elkaars kennis, kunde en netwerk. Als we elkaar weten te vinden. 

Hoe bouwen jullie aan betekenisvolle relaties met andere bedrijven? Liggen er links met het onderwijs, de overheid, de culturele sector? En hoe houden jullie elkaar binnen jullie eigen organisatie in beweging? 

Groningen Connect stelt deze vragen om verbeteringen in gang te zetten. Door te verbinden, soms letterlijk met de voeten in de klei.

“Op zoek naar afwijkende dimensies? In de Eemshaven ziet u enorme windmolens, schepen en datacenters (o.a. van Google). Groningen Connect wil én kan niet om deze bijzondere plaats heen. Groningen Seaports is uw gastheer in dit gebied en ontvangt u graag in het gebouw Nijlicht.”

Drs. Ing. Cas König
CEO Groningen Seaports
Vrijdag 1 mei 2020

“We kunnen er veel over zeggen, maar het is vooral doen! Elkaar ontmoeten, vragen wat de ander nodig heeft, wat kun je voor elkaar betekenen? Groningen Connect verbindt op meerdere manieren de provincie en de mensen met elkaar. Voldoende ruimte, letterlijk, om stil te staan om verder te komen. Wanneer ga jij mee?”

Georgette Matthijssen
Matthijssen-Ten Have Lichtreclame & PR - ledenzaken Bedrijvenvereniging Zuidoost
30 april 2020

Maatwerk

We kunnen en willen graag creatief met jullie meedenken. Het enige wat daarvoor nodig is, is de connectie. Een eerste kopje koffie. En dat is – uiteraard – gratis. We denken graag mee en we krijgen energie van ‘de koppen bij elkaar steken’. En daarna?

Groningen Connect brengt 
bedrijven
de culturele sector
de overheid
het onderwijs
jouw organisatie
 in beweging!

Direct contact? Laat je nummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!