Skip to content

Onderwijs
&
Groningen Connect

Talent in de Regio

Mensen ontwikkelen. Ze wegwijs maken in de wereld. Voorbereiden op de toekomst. Nuttig werk, midden in de maatschappij. En als jij in het onderwijs werkt dan herken je het vast, de agenda is overvol.

Je wilt graag unieke lesprogramma’s ontwikkelen. Leerlingen en studenten triggeren om zich écht te verdiepen. Goede stageplaatsen en praktijkdocenten vinden. En connecties leggen om optimaal samen te werken in de ‘Triple Helix’. Maar hoe?

Groningen Connect is een bedrijf met een doel. We leggen verbindingen. Tussen het onderwijs en ondernemers. Tussen de overheid en het onderwijs. En tussen de culturele sector en het onderwijs. Met deze en andere cross-overs stimuleren we innovatie.

Innovatie is goed voor Groningen. Zo behouden we talent voor de regio, werken we aan een verbetering van de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt, vergemakkelijken we studiekeuzes, vergroten we bewustwording over belangrijke thema’s, en brengen we organisaties fysiek in contact in Noord-Nederland… als dat weer kan!

"Groningen Connect maakt het mogelijk om het onderwijs met de praktijk te verbinden. Het netwerk zorgt ervoor dat wij leerlingen kunnen voorbereiden op de banen van de toekomst."

Gerda Dekker
Directeur Noorderpoort Gastvrijheid en Toerisme
1 mei 2020

Maatwerk

We kunnen en willen graag creatief met jullie meedenken. Het enige wat daarvoor nodig is, is de connectie. Een eerste kopje koffie. En dat is – uiteraard – gratis. We denken graag mee en we krijgen energie van ‘de koppen bij elkaar steken’. En daarna?

Groningen Connect brengt 
bedrijven
de culturele sector
de overheid
het onderwijs
jouw organisatie
 in beweging!

Direct contact? Laat je nummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!