Skip to content

Overheid
&
Groningen Connect

Verbinden met de regio

Als je bij de overheid werkt dan heb je uitdagingen. Of die nu op het gebied van veiligheid, ecologie, cultuur, klimaat, economie of educatie liggen… het is altijd belangrijk om te verbinden.

Verbinden met het bedrijfsleven. Verbinden met maatschappelijke en culturele organisaties. Verbinden met het onderwijs. Om zo samen vooruitgang te bewerkstelligen. Midden in de samenleving.

Hoe kom je met elkaar in gesprek? Hoe laat je zien wat je doet op zo’n manier dat anderen mee willen doen? Hoe innoveer je en haal je het beste uit je gemeente, provincie of waterschap? Welke vragen stellen jullie om de volgende stap te kunnen zetten?

Groningen Connect denkt graag mee over deze en andere vraagstukken. Om vervolgens, heel praktisch, de daad bij het woord te voegen. Het als ondernemers gewoon te gaan doen. De proef op de som te nemen. Met een creatieve en verfrissende zakelijke aanpak. Net even anders.

"Groningen Connect is innovatief en ambitieus in het verbinden van Stad en Ommeland en ondernemers."

Beleidsmedewerker erfgoed, toerisme en recreatie, Gemeente Oldambt
8 mei 2020

Maatwerk

We kunnen en willen graag creatief met jullie meedenken. Het enige wat daarvoor nodig is, is de connectie. Een eerste kopje koffie. En dat is – uiteraard – gratis. We denken graag mee en we krijgen energie van ‘de koppen bij elkaar steken’. En daarna?

Groningen Connect brengt 
bedrijven
de culturele sector
de overheid
het onderwijs
jouw organisatie
 in beweging!

Direct contact? Laat je nummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!