Skip to content

Drie Maanden Druk

Hoe het gaat? Veel mensen beantwoorden die vraag met ‘druk’. De koers voor de komende jaren? Die bepalen ze van dag tot dag. Terwijl er uitdagingen genoeg zijn. Kansen voor het grijpen liggen. Stappen gezet kunnen worden waarmee je zelf het heft in handen neemt.

Groningen Connect wil je helpen om in drie maanden tijd doelgerichte toekomststappen te zetten. Die dingen te doen die echt bijdragen aan de groei van je organisatie, maar die er steeds maar niet van komen. Het leggen van links met nieuwe partners. Verbinding leggen met kennisinstellingen, een collectief opzetten, een groeispurt inzetten…

De gecombineerde inzet van de Groningen Connect ondernemers en kwartiermakers Haskia Kramer, Peter Doorn en Date Hoiting zorgt voor een verrassende krachtexplosie waar jouw organisatie in drie maanden tijd haar voordeel mee kan doen. Gezamenlijk zetten we drie maanden druk om de door jullie gewenste verbeteringen te realiseren.

Hoe we dat doen? Dat verschilt van organisatie tot organisatie. Maar wat vaststaat is dat we ons beperken tot drie maanden. Dan is het klaar. Dan kunnen jullie vooruit.

Interesse in een gesprek met de Drie Kwartier Makers? Stuur ons gerust een e-mail