Skip to content

Cultuur
&
Groningen Connect

Wat gebeurt er veel in Groningen.

Groningen heeft het rijkste culturele aanbod van alle provincies in Nederland. Er zijn veel initiatieven en het ene idee versterkt het andere.

Een idee uitvoeren… van kreet naar concreet… is een vak apart. Een goede strategie en een perfecte uitvoering zijn van groot belang om een levensvatbaar project op te kunnen starten. 

Welke mogelijkheden zijn er om samen te werken? Welke links hebben jullie bijvoorbeeld met het bedrijfsleven? Welke kansen zijn er om het plan breder neer te zetten, om andere partijen aan te haken dan de ‘usual suspects’?

Zie ons als een sparringpartner. Een hub voor cross-overs. We bieden prettig zakelijk inzicht waarmee we samen kansen kunnen creëren.

Groningen Connect brengt culturele initiatieven in contact met bedrijven, het onderwijs en de overheid. We kennen het Groningse speelveld en de mensen. Wij verbinden.

“Bab Ad-daar wil door middel van kunst en cultuur hun integratie versnellen, zodat we ons thuis voelen in Groningen. Mede dankzij Groningen Connect voelen we ons welkom en kregen we een podium aangeboden waarin we ons konden exploreren.”

Ahmad AbdulwahabBab Ad-daar12 april 2020

Maatwerk

We kunnen en willen graag creatief met jullie meedenken. Het enige wat daarvoor nodig is, is de connectie. Een eerste kopje koffie. En dat is – uiteraard – gratis. We denken graag mee en we krijgen energie van ‘de koppen bij elkaar steken’. En daarna?

Groningen Connect brengt 
bedrijven
de culturele sector
de overheid
het onderwijs
jouw organisatie
 in beweging!

Direct contact? Laat je nummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!