Skip to content

Over Ons

Over Groningen Connect

Omdat Groningen… omdat Groningers enorm veel te bieden hebben, geloven wij dat we hier een verschil kunnen maken door verbindend te ondernemen. Door over alles heen te kijken. Alle belangen. Alle initiatieven. Alle plannen. We verkennen de omgeving en kijken samen naar de prachtige Groningse horizon. 

We zien de verbanden. En leggen de links. Zo maken we Groningen samen beter.
Betrokken. Onafhankelijk. Enthousiast.

peter

Peter Doorn

Co-Founder

Creëren zit bij Peter in het bloed. Belevenissen maken waarmee organisaties gaan sprankelen. Verhalen maken die je raken en je aan het denken zetten. Met name vanuit een sociaal-maatschappelijke invalshoek. Als Senior Adviseur en Programmamaker bij Biblionet Groningen én ondernemer geeft Peter vorm en inhoud aan Create, Inspire, Share… verfrissend creatief.

haskia

Haskia Kramer

Co-Founder, Aanstichter & Aanjager

Als er één Groninger is die weet hoe je mensen in beweging krijgt is het Haskia wel. Het bedenken, ontwikkelen en neerzetten van nieuwe producten en diensten zit deze ondernemer in het bloed. 30 jaar ondernemerschap en een keur aan bestuursfuncties zorgen voor een uitgebreid netwerk in Noord Nederland en ver daarbuiten. Met haar verbindende enthousiasme brengt ze mensen samen vooruit!

date

Date Hoiting

Co-Founder

Als projectpartner van ambitieuze organisaties die er nu en in de toekomst toe doen werkt Date samen aan doelgerichte verbeteringen, waarbij hij adviseert en regisseert. Date wil kansendenkers, toekomstkijkers en verhalenvertellers met elkaar verbinden om Groningen te laten groeien!

Onze Filosofie

Omdat Groningen enorm veel te bieden heeft geloven we dat we hier samen het verschil kunnen maken door verbindend te ondernemen.

Onze Visie

Wij willen Groningen mooier maken door samen te werken.

Onze Missie

We creëren een transparante samenwerking van betrouwbare, enthousiaste en betrokken Groningers die zich ondernemend verbinden om de regio mooier en trotser te maken.

Onze relaties

Groningen Connect is trots op haar relaties.

Walhout_Hoiting
Provincie Groningen
Rabobank
Providi
Arriva
NDC
Drukwerk
Leoniek_Zuidhof_illustrations_logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen en plannen.