Skip to content

Hoe

Oog voor je omgeving

We helpen je om de waarde van de regio in te zetten voor je organisatie. We hebben in Noord-Nederland talloze kansen. Het is een land van mogelijkheden. En door oog te hebben voor je omgeving, elkaar op te zoeken en samen te werken, maken we het nog mooier dan het al is.

Groningen Connect helpt je met andere ogen te kijken. We brengen je in beweging. In contact. Dat inspireert. Zo komen de beste ideeën tot stand. 

Lees alles over de mogelijkheden. En leg contact met Groningen Connect.

Groningen Connect brengt 
bedrijven
de culturele sector
de overheid
het onderwijs
jouw organisatie
 in beweging!

Netwerkdag

Netwerkbijeenkomsten. Je moet er van houden. En netwerken. Je moet het maar kunnen. 

Groningen Connect helpt je. Wij faciliteren op een ontspannen maar enthousiaste manier reizende netwerkbijeenkomsten waarbij we je naar verrassende plaatsen in Groningen brengen. Zo brengen we ondernemers, overheden, kunstenaars en onderwijsinstellingen met elkaar in contact. Met een garantie: het levert je veel op!

Samen op weg gaan verbindt. Wil je met jouw organisatie in contact komen met andere organisaties, om samen te ontdekken waar mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen liggen? Informeer dan naar de eerstvolgende netwerkdag!

10 jaar vooruit

Hoe vaak kijkt jullie organisatie uit over het wad, om de horizon achter Rottumeroog te bekijken? In Noordpolderzijl is niets. Het is de perfecte plek om jullie toekomst te bepalen. 

Groningen Connect maakt in overleg met jullie inspirerende Wadsessies waarmee je de basis kunt leggen voor mooie nieuwe plannen of de finishing touch kunt vinden voor die samenwerking die al jaren logisch lijkt.

't Wad op

Te vaak laten Noorderlingen zich tegenhouden door de 3 T’s: ‘t was niks, ‘t is niks, ‘t wordt niks. Dat is niks voor jullie. Toch?

In een Wadden-wandeling onder leiding van Wadventure gaan we op zoek naar waarde op het Wad. Wat valt er te vinden in het niemandsland tussen slik en kwelderkreek? Wat vinden jullie daar over jezelf?

In het huiskamercafé van de oude sluiswachter in Noordpolderzijl tekenen we alles wat voor jullie van waarde wordt uit en maken jullie een grote sprong voorwaarts.

Groninger Kruisbestuiving

Als je van elkaar kunt leren, kun je elkaar beter maken. De Groninger Kruisbestuiving faciliteert leren in Groningen door organisaties letterlijk met elkaar in contact te brengen. Door organisaties uit Stadskanaal naar Zoutkamp, uit Zoutkamp naar Stadskanaal, uit Oldambt naar Westerkwartier en vice-versa te brengen. En ze ter plekke uit te dagen om te delen wat goud gaat, wat beter kan en waar de Groningers van de grootste fouten geleerd hebben, helpen we elkaar om van Groningen de beste provincie van Nederland te maken. Doe mee met de Groninger Kruisbestuiving! Een vruchtbare dag!

Groninger College Tour

Wil je je vakkennis delen en vergroten? In de Groninger College Tour brengt Groningen Connect vakmensen en studenten bij elkaar. Een dag lang leren van elkaar rondom een specifiek thema. In Groningen.

Het platform The Grone maakt het mede mogelijk om informatie met elkaar te delen en van elkaar te leren. Op bijzondere plekjes in Groningen.

Leren van je Klanten

Als we jullie klanten een dag mee op reis nemen in Groningen. Zonder jullie. En we gaan met ze in gesprek. Over hun ambities. Over hun wensen. En over de manier waarop jullie daar invulling aan geven. Wat denk je wat wij dan allemaal te horen krijgen?

En als we van die dag een video-samenvatting maken en die bij jullie komen presenteren. Zou dat leerzaam zijn? Wij weten het antwoord. Ja.

Onze ervaring met klantenonderzoek en hospitality zorgen er voor dat we in één dag helder krijgen wat jullie klanten beweegt. En met die informatie krijgen we jullie organisatie zeker in beweging!

Maatwerk

We kunnen en willen graag creatief met jullie meedenken. Het enige wat daarvoor nodig is, is de connectie. Een eerste kopje koffie. En dat is – uiteraard – gratis. We denken graag mee en we krijgen energie van ‘de koppen bij elkaar steken*’. En daarna?

Direct contact? Laat je nummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!